Utilizamos cookies para mejorar su experiencia de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

   Camping Estanyet. Les Cases d’Alcanar - Tarragona - Costa Daurada - Catalunya - Spain. Tendes, caravanes y bungalows situats front a la mar.

LES NOSTRES PLATGES
LES NOSTRES PLATGES
Els xiquets………
Els xiquets………
GASTRONOMIA
GASTRONOMIA
RELAX
RELAX
Especialment per a vostè…
Especialment per a vostè…
PLATGES AMB ENCANT
PLATGES AMB ENCANT
CAPVESPRES
CAPVESPRES
Pares i Fills
Pares i Fills
Tranquilitat
Tranquilitat
El paradís de la tranquil.litat
El paradís de la tranquil.litat
D de la Mediterránia
D de la Mediterránia
Passejades al costat del mar
Passejades al costat del mar
Un jardí al costat del mar
Un jardí al costat del mar
OUVERT TOT L´ANY
OUVERT TOT L´ANY
Molt més que un cámping.......
Molt més que un cámping.......

Instalaciones

Localització

ACTIVITATS A l'aire lliure

La nostra situació privilegiada a la platja de L´Estanyet, enfront del Mediterrani , i el mágnific passeig  marítim que transcorre de Les Cases d´Alcanar fins al càmping, permet la pràctica de moltes activitats i esports a l'aire lliure: patinar, anar amb bicicleta, passejar al capvespre o córrer als matins quan surt el sol. Tampoc anem a oblidar la pesca, la nostra zona és rica en orades  de magnífica grandària, així com el snorkel i el submarinisme.

ACTIVITATS EN EL CÁMPING 

Des del dia 1 de juliol fins al 31 d'agost de cada any, el nostre departament d'animació organitza activitats per a nens, joves i adults:

Tallers per a nens  (  edat: 0-12) tots els dies de 18h a 20h.
Espectacles infantils: Titelles, marionetes, teatres, animacions.
Concursos, Gin-Khana.
Discomóvil una nit setmanal.
Concurs de petanca
Activitats aquàtiques: Kayacs, Inflables en el mar.
Paint-Ball
Tiro amb Arc

Submarinisme en la piscina.

T'AJUDEM A ORGANITZAR LES TEVES ACTIVITATS

Des de Recepció et podem suggerir , organitzar activitats  i fins i tot  aconseguir-te les entrades i passades necessàries para:

-Visitar i divertir-te a Port Aventura, Parcs Aquàtics, Rutes en mountain bike pel Delta de l'Ebre, Rutes Verdes, Passeig amb vaixell  per la desembocadura del Ric Ebre, descendir en kayacs pel Riu Ebre, una partida de Golf en el Club de Golf Panoràmica  (Sant Jordi), muntar a cavall… Pregunta'ns i et suggerirem..

I si vols desplaçar-te  des del càmping i amb 1 - 2 hores de viatge , podràs visitar Tarragona, ciutat romana amb la petjada de la Imperial Tarraco. Barcelona, amb el Camp Nou , la Sagrada Família, o bé et pots desplaçar cap al sud, i  en una hora i mitja arribaràs a València,  i podràs visitar la moderna Ciutat de les Arts i les Ciències, menjar una bona paella a la platja o anar de shopping als centre comercials més moderns i internacionals.

GASTRONOMIA I CULTURA 

La nostra situació entre Catalunya i la Comunitat Valenciana , ens permet gaudir de la cultura i  la gastronomia que ens ofereixen aquestes dues regions tan semblants i tan dispars alhora. Si ens anem a l'interior de la província de Castelló, podrem anar a Morella i la zona dels Ports, degustar la seva gastronomia de muntanya amb el be i les tòfones com a protagonistes. Si ens desplacem  cap a la costa tant Peñiscola, Vinaròs , Les Cases d´Alcanar o Sant Carles de la Rápita et permetran degustar la seva gastronomia marinera  amb l'estel de les zona : el llagostí.

Des de recepció et recomanarem la millor opció i fins i tot et reservem la taula.