Camping Estanyet. Les Cases d’Alcanar - Tarragona - Costa Daurada - Catalunya - Spain. Tiendas, caravanas y bungalows situados frente al mar.

ONZE STRANDEN
ONZE STRANDEN
Kindern…………
Kindern…………
GASTRONOMIE
GASTRONOMIE
RELAX
RELAX
Speciaal voor u...
Speciaal voor u...
BEAUTIFUL BEACHES
BEAUTIFUL BEACHES
ZONSONDERGANGEN
ZONSONDERGANGEN
Ouders&Kinderen
Ouders&Kinderen
Peacefulness
Peacefulness
Het paradijs van rust
Het paradijs van rust
Met uitzicht op de Middellandse Zee
Met uitzicht op de Middellandse Zee
Wandelen deor de zee
Wandelen deor de zee
Een tuin aan zee
Een tuin aan zee
OPEN HET HELE JAR
OPEN HET HELE JAR
Veel meer dah een camping...
Veel meer dah een camping...

Instalaciones

Location

ACTIVITEITEN IN DE OPEN LUCHT

Onze bevoorrechte ligging aan het strand van L´Estanyet, bij de Middellandse Zee en de geweldige promenade die loopt van Les Cases d´Alcanar tot aan de camping, maken het mogelijk allerlei activiteiten en sporten in de open lucht te beoefenen: rolschaatsen, fietsen, wandelen als de zon ondergaat, of hardlopen ’s morgens vroeg, als de zon net opkomt. En dan niet te vergeten het vissen, onze streek is rijk aan magnifieke goudbrasems, en verder kunt u snorkelen en duiken.

ACTIVITEITEN IN DE CAMPING 

Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus ieder jaar, organiseert ons animatie departement activiteiten voor kinderen, jongelui en volwassenen:

Workshops voor kinderen (in de leeftijd van: 0-12) elke dag van 18 tot 20 uur.
Voorstellingen voor kinderen: poppenkastpoppen, marionetten, toneelstukken, animatie.
Wedstrijden, Gin-Khana.
Discomobiel, één avond per week.
Wedstrijd petanque.
Spelen in het water, kajaks, opblaaspaar speelgoed voor in de zee.
Paint-Ball
Boogschieten

Duiken in het zwembad.

WIJ HELPEN UW ACTIVITEITEN TE ORGANISEREN

Via de receptie kunnen wij activiteiten aanraden en organiseren en ook de nodige tickets boeken voor:

-Bezoek aan Port Aventura en er van genieten, Waterparken, Routes met mountainbikes door de delta van de rivier de Ebro, ecologische routes, een boottocht door de monding van de rivier Ebro, in een kajak de rivier Ebro afzakken, een rondje golf in de Club de Golf Panorámica (Sant Jordi), paardrijden, (u vraagt het maar en wij zullen u de beste raad geven).

En als u de campng wilt verlaten, met een reisje van 1-2 uur kunt u Tarragona bezoeken, een romeinse stad met de sporen van het Keizerlijke Tarraco. Barcelona met het Camp Nou, de katedraal La Sagrada Familia, of u kunt reizen naar het zuiden, en binnen anderhalf uur bent u dan in Valencia, waar u de moderne “Ciudad de las Artes y las Ciencias” (de stad van de kunst en de wetenschap) kunt bezoeken, aan het strand een goede paella kunt eten, of gaan shoppen in meest moderne internationale shoppingcentra.

GASTRONOMIE EN KULTUUR 

Onze ligging tussen Cantalunya en de Gemeenschap Valencia, maken het mogelijk dat wij genieten van de kultuur en de gastronomie die deze twee streken bieden, streken die zoveel gemeen hebben en toch zo verschillend zijn.
Als wij naar het binnenland van de provincie Castellon gaan, kunnen wij naar Morella en de zone van de Ports, en daar de gastronomie van de bergstreek proeven, met lamsvlees en truffels als hoofdrolspelers. Gaan we naar de kust, dan kunnen wij zowel in Peñiscola als in Vinaroz of Sant Carlos de la Rápita de gastronomie van zeeprodukten proeven, met de ster van deze streek: de langoustine.

Hier bij de receptie zullen wij u de beste optie aanraden en wij kunnen ook, zo gewenst, zelf een tafel voor u reserveren.